Hvorfor skal du bry deg om automatiseringsgraden din?

Hvorfor skal du bry deg om automatiseringsgraden din?
2:33

For og oppnå høyest mulig automatiseringsgrad bør så mange som mulig av prosessene være automatisert.

Hos Compello handler ikke fokus på automatiseringsgrad kun om populære begreper som AI og automatisering. Vi er opptatt av å måle hvor mye av våre faktiske arbeidsprosesser som er automatisert. Automatiseringsgraden viser hvor stor del av arbeidet som utføres av systemet, sammenlignet med manuell innsats, og vi vurderer dette ved hjelp av over 25 forskjellige parametere.

Gjennom å måle og analysere automatiseringsgraden kan bedrifter effektivisere arbeidsflyten ved å identifisere forbedringsområder og øke andelen automatiserte oppgaver. Resultatet er raskere prosesser, færre feil og økt produktivitet.


 

Vi vil at AI skal ta over så mange rutineoppgaver som mulig i økonomiavdelingen, slik at du kan bruke din kompetanse på mer verdiskapende arbeid. AI kan ikke erstatte våre følelser, etikk eller empati, men den kan i stor grad ta over repetitivt arbeid som er basert på data og statistikk.

Faktisk er vi så lidenskapelig opptatt av automatisering at vi har satt oss et mål om at våre kunder skal oppnå en automatiseringsgrad på 90 % innen 2028.

Vi bruker flere verktøy for å øke automatiseringen din: 

Kunstig intelligens

KI brukes i hele fakturaprosessen for å trekke ut kvalitetsdata og statistikk. All informasjon som kommer inn i ditt ERP, fra mottak til bokføring, er takket være KI. Denne dataen brukes for å automatisere fakturahåndteringen.

Regler

Sett smarte regler for godkjenning og kontering. Forhåndsdefinerte regler kan kategorisere fakturaer basert på leverandør, beløp eller kjøpstype.

Statistikk

Vi bruker statistikk og dataanalyse for å identifisere mønstre og optimalisere fakturahåndteringen. Ved å analysere fakturadata kan vi automatisere flyten, redusere feil og forbedre effektiviteten.

Fakturamottak:

Automatiser fakturamottaket med AI som identifiserer, skanner og trekker ut informasjon fra fakturaer, uansett format. Dette gir høyere nøyaktighet og effektivitet enn manuelle prosesser.

Funksjoner:

Vi har mange funksjoner som øker automatiseringen:

  • PO match matcher faktura mot varemottak automatisk, ned til linjenivå.
  • Autokontering håndterer repetitive fakturaer.
  • Referansjesjekk knytter fakturainfo til kostnadsbærer i Compello og trekker ut data som registreringsnummer, strømnummer eller adresser.

Behovene i økonomiavdelingen forandrer seg hele tiden, og det er mange muligheter for å bli enda bedre med automatisering og ny teknologi. Ved å investere i nye systemer kan du jobbe mer effektivt, spare tid og få et forsprang i den digitale verden.

Ta en titt da vel!

Du kan selv ta en titt inne i Compello med våres interaktive demo.

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo