Hopp til innhold

Produktnyheter februar 2023

Vi jobber daglig med å forenkle og effektivisere fakturahåndteringen for deg og din bedrift. Hver måned oppdateres vi tjenesten med store og små nyheter samt småforbedringer. I tillegg vil vi gi et godt Tips&Triks for deg som bruker Compello.
 
Nedenfor ser du hva vi lanserte denne måneden.

Autokontering

Vi lanserer automatisk kontering i PROCESS.

Funksjonen er en videreutvikling av eksisterende PROCESS Konteringshistorikk, hvor du manuelt henter inn forslag til kontering fra posteringslinjen.

Autokontering er basert på historiske data fra klient/ leverandør/dokument type. Datagrunnlaget kategoriseres basert på antall posteringslinjer og hvordan beløpet er fordelt på disse .

Artboard 1
 Faktura_autokontering
 

Bilag som har blitt autokontert

Historikk oppdateres med navn på bruker som kjører import av EHF filer I tillegg vises hvilken historisk faktura Autokontering er importert fra. 

Du unngår dermed å repetere kontering når du mottar faktura fra samme leverandør! :)

konfidens 
 
 Hva må du gjøre?
 
  • Sett terskelverdi som må oppnås for at Autokontering skal slå til
  • Importer EHF filer på vanlig måte
  • Åpne bilagsvisning og sjekk om importert bilag har blitt auto kontert Felt som er oppdatert via Autokontering er markert med A-symbol, samt konfidensnivå for aktuell kontering.


triks

Tilpass startsiden!

Visste du at du enkelt kan endre og tilpasse startsiden i PROCESS?

Dashboard, arbeidsliste, dokumentimport, bilagseditor og admin er startsidene du kan velge mellom. Dette gjør det enklere for deg og komme i gang med dine oppgaver å få oversikt og kontroll. Arbeidsliste er satt som standard.

Du endrer dette ved og gå inn på Bruker info symbolet nederst til venstre når du har logget inn. Trykk en gang for å få opp en liten meny. Standard startside heter valget og du får opp en nedtrekksmeny.

Funksjoner vi jobber med nå

 
Vi jobber kontinuerlig med funksjoner og forbedringer.

Her er det vi vil ha fokus på fremover:

  • NPS undersøkelse i PROCESS
  • Sikkerhetsoppdatering
 Hilsen produktteamet på PROCESS