Jump to content

Produktnyheter august 2023

Vi jobber daglig med å forenkle og effektivisere fakturahåndteringen for deg og din bedrift. Hver måned oppdaterer vi tjenesten med store og små nyheter samt småforbedringer.

I tillegg vil vi gi et godt Tips&Triks for deg som bruker PROCESS.

storeendringer

Fullt fokus på brukervennlighet 🫵

I løpet av de neste månedene vil vi implementere en rekke endringer som tar sikte på å forbedre brukeropplevelsen i Compello, og gjøre brukergrensesnittet mer intuitivt og bedre å jobbe i.

Endringene vil bli implementert gradvis, og vi vil varsle deg gjennom meldinger i grensesnittet før hver endring introduseres.  Meldingene vil inneholde en link til en nettside som forklarer hvordan endringen vil påvirke din bruk av Compello.

Vi har også laget en egen hjemmeside hvor vi samler alle releaser.

TIPS: Bookmark denne siden, så kan du alltid gå inn å se hva som skjer i Compello.

 


Tilbakemelding eller spørsmål?

Vi setter pris på din tilbakemelding, så del gjerne dine meninger om endringene med oss.  Ditt engasjement og innsikt er uvurderlig for oss, og vil bidra til å forme fremtidige forbedringer vi gjør.

Følg med for ytterligere kunngjøringer angående utrullingen av oppdateringene, og som alltid er vi her for å støtte deg på veien.

Våre dyktige supportmedarbeidere er som alltid tilgjengelig til å støtte deg hvis du har spørsmål. 

 


 

Velkommen til vår nye hjemmeside 🖥️

Vi håper du setter pris på vår nye hjemmeside! Vi har brukt våren på å planlegge, overføre, fornye og forenkle hjemmesiden. 

Målet er at når du besøker compello.com, skal du enkelt kunne finne oppdatert informasjon, nyttige verktøy og inspirasjon til å drive din virksomhet enda bedre.

Siden er lansert, men innholdet bygges videre. Følg med for nyttig informasjon for deg som er over gjennomsnittet opptatt av automatisering, regnskap og effektivitet!

 

tipstriks

Hver måned vil vi gi deg et godt tips eller triks slik at du kan utnytte løsningen på best mulig måte.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

 

Vår supportavdeling jobber kontinuerlig med å holde vår FAQ-seksjon oppdatert og relevant. Dette er for å sikre at du som bruker raskt kan finne svar på dine spørsmål.

Her kan du enkelt søke opp tema du trenger hjelp til og få en enkel forklaring på hvordan du kan løse det.

Kanskje løsninger ligger her? 

 


Hilsen produktteamet på PROCESS

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo