Jump to content

Produktnyheter 1. kvartal 2024

Vi jobber daglig med å automatisere fakturaflyten for deg og din bedrift. Hvert kvartal vil vi bringe deg nyhetene her og i en kort video der Sondre Beck Solberg, Customer Success Manager, og Ingeborg Brekke Mathisen, Head of Customer Success, utforsker hvordan produktnyhetene kan effektivisere arbeidshverdagen din.

Målet vårt er å sørge for at hver oppdatering automatiserer og effektiviserer din fakturahåndtering, uansett om du nylig har startet din reise med oss eller har vært en del av Compello-familien lenge.

Nyheter 1. kvartal 2024: 

 • Automatisering
 • Nytt dashboard
 • Autokontering
 • Ny mobil app for godkjennere 📱

Automatisering

I Compello er vi opptatt av automatisering. Automatisering betyr at det er systemet, og ikke du som gjør jobben i Compello. Vi er så glad i automatisering at vi har satt oss et stort og ambisiøst mål om at alle våre kunder skal være på 90% automatiseringsgrad innen 2028.

I tillegg til AI, har vi en hel del andre verktøy som til sammen vil hjelpe til med å gjøre jobben for deg i Compello.

4 elementer som bidrar til automatisering: 
 1. Grunndata: For å oppnå effektiv automatisering er det viktig å sørge for et solid fundament. Sørg for at grunndata, slik som leverandørregisteret er oppdatert. 
  Dette sikrer at automatiserte systemer bruker korrekte data, som øker nøyaktigheten og effektiviteten i prosessene.
 2. Fakturamottak:
  Automatisering av fakturamottak tilbyr betydelige fordeler:
  - Redusert manuelt arbeid: Automatisering av fakturamottaket minimerer behovet for manuell inndata, noe som frigjør ressurser til andre viktige oppgaver. Man trenger ikke å bruke import modulen eller sjekke resultatet av tolkningen, dette gjør vi for deg. Dette gjør at alle faktura kommer inn på lik måte som PEPPOL/EHF faktura.
  - Økt nøyaktighet: Med automatisert skanning og datafangst reduseres menneskelige feil, og fakturaer behandles korrekt første gang. Fakturamottaket er for de fleste er inkludert i abonnementet og tilbyr en nøyaktighet på 99.6%.
 3. Referansesjekk: Compello kan automatisere konteringen og godkjenningsflyten ved å bruke spesialisert informasjon som ikke er tilgjengelig i grunndata. Dette kan være henting av målenummer på strømfakturaer, prosjektnummer på kjøp nyttet til prosjekt, ansatt for å sende faktura på flyt basert på innhold på faktura, registreringsnummer på bil eller andre kostnadsbærere.
 4. Smarte integrasjoner: Bruken av smarte integrasjoner er kritisk for å maksimere effektiviteten i automatiseringsprosesser. Compello tilbyr integrasjoner som forenkler automatisering av håndtering av kontrakter, reiser og utlegg samt rekvisisjoner og innkjøp som sikrer en effektiv og koordinert utveksling av informasjon mellom ulike systemer.

Ingeborg Brekke Mathisen dykker dypere inn i dette temaet i videoen.

Dashboard

De neste ukene ruller vi ut det nye dashboardet på tvers av kundebasen. 

Dashboardet vil nå gi deg mer informasjon om fakturaflyten i tillegg til automatiseringsgraden din bedrift har oppnådd!

Automatiseringsgraden vil gi deg en pekepinn på hvor automatisert dine fakturaprosesser er. Vi vil fremover dele flere tips og triks for øke nettopp denne.

Vi oppfordrer deg til å følge med på automatiseringsgraden og ta kontakt med oss dersom du lurer på hva slags tiltak du bør gjøre for å øke den.

dashboard

Strategiske partnerskap

Compello har inngått flere spennende partnerskap den siste tiden. Målet er å kunne tilby et bredere tilbud ved å samarbeide med de beste på sine områder. Vi ønsker å levere de beste løsningene innen innen fakturahåndtering og avtaleadministrasjon.

 1. House of Control: Kontraktsmodul du kan legge til for å kvalitetssikre at betalinger skjer i henhold til avtalen som er i bunn. 
 2. Visma Acubiz: Reise og utleggsadministrasjon er tidkrevende for mange. Med Visma Acubiz kan du enkelt håndtere dine ansattes utlegg og reiseregninger gjennom Compello.
 3. efacto Invoice Firewall: Er du lei av å motta svindelfaktura? Eller faktura med manglende informasjon? Dette skaper hodebry og tar masse tid å rette opp i. Med efacto invoice firewall vil du sette kriterier på hva som skal være på faktura før den kommer inn i Compello. 

Autokontering

Har du tatt i bruk autokontering enda?
Denne funksjonen ble betraktelig oppgradert i fjor med hjelp av kunstig intelligens og historiske data og er en videreutvikling av konteringshistorikk.
Autokontering er en veldig effektiv måte å håndtere store mengder regnskapsdata på. 

Hva gjør autokontering? 
- Du sparer klikk og tid i Compello!
- Flere gjentakende fakturaer? Dette kan autokonteringen ta seg av for deg! 
- Fjerner risikoen for menneskelig feil i behandlingen.
- Effektiviteten går opp! 

Sondre Beck Solberg snakker mer om autokontering i denne korte videoen:

Har du lastet ned den nye mobilappen? 

1. januar i år lanserte vi vår splitter nye mobilapp! Den er brukervennlig, effektiv og inneholder alt du som godkjenner trenger for å kunne håndtere fakturaene - fra hvor du vil!

Den 31. mai 2024 vil ikke lenger den gamle mobilappen være tilgjengelig. Du må derfor laste ned den nye Compello Mobilapp for å kunne godkjenne og kontere på farten.

Noen av funksjonene du får med appen: 

 • Få oversikt over alle fakturaer som er tildelt til deg
 • Godkjenn på farten!
 • Avslå 
 • Videresend bilag
 • Kommentér bilag
 • Legg til bilde
 • Redigere, godkjenn eller videresend
 • Godkjenning på linjenivå

Du finner den i GooglePlay eller Apple App store 

Video 🎬

Sjekk ut videoen om produktnyheter her! Kun 7 minutter og masse gode tips!

PS: Husk at du alltid kan kan komme med innspill og stemme på idéer i vår Idéportal

Har du noen spørsmål vedrørende produktnyheter? 

Ta kontakt med Customer Success Manager Sondre Beck Solberg her.

Hilsen Customer Success teamet ⭐