Jump to content

Hva er faktura firewall?

Hva er faktura firewall?
2:02

Hva er faktura firewall? 

En fakturafirewall er en teknologisk løsning som automatisk kontrollerer, validerer og eventuelt korrigerer inngående fakturaer før de blir behandlet i regnskapssystemet. Den sikrer at fakturaene oppfyller krav og regler ved å verifisere leverandørdetaljer, beløp og unngår duplikater.

Med en faktura firewall kan du redusere risikoen for svindel, unngå feilbetalinger, og effektivisere fakturahåndteringsprosessen ved å sikre at kun korrekte og legitime fakturaer går videre til godkjenning og betaling.

Faktura firewall bidrar dermed til økt effektivitet, nøyaktighet og sikkerhet i den finansielle håndteringen av en bedrift.

Tid er penger, og med denne funksjonen kan bedrifter spare mye tid fordi det reduserer mengden arbeid som må gjøres for manualt, og minsker sjansen for småfeil.

Slik fungerer det

Når en leverandør sender en faktura, går den gjennom faktura firewallen. Hvis det er feil på faktura, kan det korrigeres automatisk, eller fakturaen sendes tilbake med instruksjoner for korreksjon til leverandør. Dette reduserer behovet for krevende kreditnotaer og nye fakturaer, og sikrer en effektiv og problemfri prosess for både deg og dine leverandører.

Feilfri faktura fremtid

Med vårt partnerskap med eFacto Invoice Firewall kan du oppgradere fakturahåndteringen til et nytt nivå. Integrasjonen kombinerer Compellos ledende ekspertise innen fakturahåndtering med eFacto Invoice Firewalls innovative teknologiske løsninger for fakturalesing, og gir bedrifter muligheten til å forbedre fakturabehandlingen med 100 % nøyaktige data, hver gang.

Sammen jobber Compello og eFacto målrettet for å tilby løsninger som ikke bare automatiserer fakturaene, men også reduserer feil og svindel, og sikrer en sømløs prosess for fakturahåndtering. Integreringen mellom Compello og eFacto Invoice Firewall er et viktig skritt mot en fremtid hvor hver eneste faktura blir behandlet korrekt, hver gang.

Klar for feilfrie faktura?

Vil du vite mer om faktura firewall eller en av de andre løsningene vi kan tilby?