Jump to content

Compello og Vieri: Fremtidens innkjøp til betalingsløsning

Det er med stor glede vi kunngjør vårt samarbeid med programvareselskapet Vieri. Sammen har vi som mål å revolusjonere innkjøp til betalings-sektoren.

Ved å kombinere vår kollektive ekspertise, tilbyr vi en løsning som gir markedets mest helhetlige systemstøtte innen innkjøp til betaling.

En ny tidsalder for innkjøp til betaling

Dette partnerskapet gir oss en unik mulighet til å kombinere Compello's bransjeledende fakturahåndtering med Vieri's effektive innkjøpsløsninger.

Sammen danner vi en kraftfull enhet som leverer en sømløs, effektiv og integrert innkjøp-til-betalings prosess.

«Dette samarbeidet gir oss muligheten til å tilby systemstøtte for hele innkjøp-til-betaling-prosessen til våre kunder. Compello og Vieri er bransjeledende innenfor henholdsvis fakturabehandling og innkjøp, og sammen vil vi være best i klassen innen begge disse områdene – i en enhetlig løsning.»  sier Brikt Grendar, CEO i Vieri.

Compello deler også sin entusiasme rundt dette nye partnerskapet:

"Jeg er utrolig glad for vårt samarbeid med Vieri. Det gir oss en unik mulighet til å kombinere styrkene fra begge selskapene og tilby en markedsledende løsning for våre kunder." sier Torgeir Letting, CEO i Compello.

Integrerte styrker

Vår felles løsning er bygget på EHF formatet og PEPPOL infrastruktur, som minimerer barrierer for elektronisk samhandling mellom kjøpere og leverandører, og sikrer en mer integrert verdikjede.

Med Vieri Bestilling og Compello's automatiserte fakturahåndtering, kan våre kunder forvente høy grad av automatisering, ikke bare innen innkjøp, men også ved håndtering av fakturaer.

Se hvordan flyten vil være her: 

prosessen fra ordre til betaling

Brukervennlighet og Tilgjengelighet

Gjennom vårt samarbeid streber vi etter å tilby en brukervennlig, skybasert og tilgjengelig løsning som dekker alle typer innkjøp og dokumenter. Med vår integrerte løsning er hele verdikjeden knyttet til et innkjøp ivaretatt, fra regnskapsdata og dimensjoner til ordrematch mot inngående faktura.

Vi er svært stolte av å være ledende innen EHF-trafikk i Norge, og vår løsning er drevet av innovasjon, standardisering og er uten tvil den beste på markedet om målet er å spare tid i organisasjonen.
 
Er du nysgjerrig på hva dette samarbeidet kan bety for deg?
Sammen kan vi utforske de mange mulighetene som ligger foran oss.
Book en demo og opplev synergien mellom Compello og Vieri i aksjon!

Opplev synergien!

Book en demo med en av våre rådgivere.

 

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo