Jump to content

Compello og eFacto - Fremtiden for feilfrie faktura

Nå kan du ta fakturahåndteringen til ett nytt nivå ved hjelp av vårt nye partnerskap med eFacto Invoice Firewall. Samarbeidet kombinerer Compellos ledende ekspertise innen fakturahåndtering med eFacto Invoice Firewalls innovative teknologiske løsninger på fakturalesing, og gir bedrifter muligheten til å ta fakturabehandlingen til neste nivå, med 100% riktig data, hver gang.

Sett fakturaene på autopilot

eFacto Invoice Firewall er en avansert løsning for digital fakturabehandling. Firewallen tar seg av rutineoppgavene automatisk og sørger for en feilfri fakturahåndtering. Dette betyr at tidkrevende manuelle oppgaver blir borte, og fakturaer behandles raskt og nøyaktig.

Hvor mange feilaktige fakturaer retter du i måneden?

Ukorrekte fakturaer og behovet for manuelle rettinger er en stor tidstyv i økonomiavdelingen. Det krever enorm innsats for å identifisere og korrigere feil, og kan forårsake forsinkelser i betalinger, økt administrativt arbeid og stor risiko for feil. Med eFacto Invoice Firewall, kan du automatisere og sikre fakturabehandlingen.

En annen fantastisk fordel ved denne tjenesten er at leverandørene hjelpes med å fakturere korrekt og 100% elektronisk. Du slipper og ta opplæringen av leverandørene, dette fikser eFacto for deg.

"Dette partnerskapet er et viktig steg for Compello. Det hjelper oss med å gi kundene våre enda bedre verktøy for enklere fakturabehandling, og vi ser frem til å bringe innovasjon og enklere prosesser til dem gjennom dette samarbeidet med eFacto Invoice Firewall." Torgeir Letting, Compello

Fordeler for deg

Hva betyr dette samarbeidet for deg som kunde? Det betyr først og fremst en betydelig økning i effektivitet og nøyaktighet i fakturabehandlingen. 

  • Spar tid: Med automatisering av rutineoppgaver, frigjør kundene verdifull tid som kan brukes på andre oppgaver.
  • Nøyaktighet: Færre manuelle inngrep betyr færre feil, og dermed en mer nøyaktig fakturabehandlingsprosess.
  • Sikkerhet: Svindelfakturaer eller ufullstendige fakturaer blir stoppet før de når regnskapsavdelingen. 
  • Onboarding: Automatisk onboarding av leverandører.

Slik fungerer det: 

Når en leverandør sender deg en faktura, sjekker InvoiceFirewall nøye hele fakturaen og at all data er fylt ut. Feilfylte fakturaer rettes automatisk, mens andre sendes tilbake til leverandør med korreksjonsanvisninger. Leverandøren kan enkelt korrigere fakturaen i InvoiceFirewall, eliminere behovet for kreditnota og ny faktura, og alt skjer automatisk for en sømløs opplevelse.

“Vårt samarbeid med Compello markerer en spennende milepæl. Sammen er vi dedikert til å tilby banebrytende løsninger i fakturabehandling, noe som vil revolusjonere våre kunders effektivitet og sikkerhet.” Henrik Dragland, Efacto.

En 100% riktig fremtid for fakturaen

Integrasjonen mellom Compello og eFacto Invoice Firewall betyr enkelt og greit en korrekt fremtid for fakturahåndtering. Du slipper og bruke verdifull tid på å rette opp i leverandørfeil, fakturafeil og manuell punching.

Compello og eFacto Invoice Firewall er dedikert til å levere løsninger som gjør det enkelt å sette fakturaene på autopilot, eliminere feil og svindel, og sikre en smidig og effektiv prosess.

Ta det første skrittet mot en feilfri fakturahåndtering du også, og bruk heller tiden din på vekstskapende arbeid.

Klar for en prat?

Utforsk våre løsninger og oppdag fordelene med Compello og eFacto.

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo