Jump to content

5 tips for å øke automatiseringsgraden i eiendomsbransjen

I eiendomsbransjen er kostnadseffektivitet og nøyaktighet essensielt. Digitalisering og automatisering, spesielt innen fakturahåndtering, er nøkkelen til effektiv kostnadsoppfølging i prosjektregnskap og på tvers av eiendomsporteføljen.

 

Automatisering sparer ikke bare mye tid; det er avgjørende for å forbedre nøyaktig, redusere risiko og redusere kostnader.

Som bransjeleder innen automatisering, deler vi våre 5 viktigste tips for og oppnå høyere automatiseringsgrad!

 

1. Digitaliser alle fakturaer:

Gjør det enkelt og effektivt ved å digitalisere fakturaene fra alle leverandører med EHF. Dette vil ikke bare bidra til å behandle fakturaene raskere og mer nøyaktig, men det legger også et solid grunnlag for automatisering av fakturahåndtering. Sender ikke leverandøren EHF? Compello har selvfølgelig en løsning for å konvertere til EHF.

2. Automatisk godkjenningsprosess:

Godkjenningsprosessen for fakturaer kan være tidkrevende og involvere mange personer, spesielt i større organisasjoner. I Compello kan du følge gjennomsnittlig behandlingstid, luke ut flaskehalser og enkelt sette opp automatisk godkjenningsflyt.

Stadig på farten? Med en egen app kan du enkelt godkjenne fakturaer og følge med på prosjektutgifter, fra byggeplassen eller hytta.

COMPELLOAPP

3. Prosjektbasert regnskap:

Vi identifiserer prosjektnummer fra fakturaen og automatiserer enkelt regnskapsføringen og godkjenningsflyten. Med flere variabler og kostnader og følge med på, vil dette hjelpe deg med å være oppdatert på alle prosjekter og faser, uten å få store overraskelser!

4. Ta i bruk multiklient: 

Med Compello kan du enkelt behandle hele eiendomsporteføljen fra et og samme sted!

Dette reduserer tiden du bruker på administrative oppgaver betydelig, slik at du kan konsentrere deg mer om å forvalte og optimalisere eiendommene dine.

5. Jobb mer effektivt med smarte integrasjoner:

Utforsk våre smarte integrasjoner som kan effektivisere arbeidsflyten din.

Kundeløfte:

Manuell håndtering av fakturaer er en tidstyv! Vårt kundeløfte er 80% automatiseringsgrad innen seks måneder, med ambisjon om over 95% innen to år. 

Vi har over 40 integrasjoner på plass, og stor mulighet for skreddersøm, slik at du enkelt kan automatisere fakturahåndteringen og heller bruke tiden på spennende og lønnsom kjærnevirksomhet.

Vårt mål er å gjøre implementeringen av disse endringene så enkel og behagelig som mulig.

Klar for en prat?

Avtal en uforpliktende demo med en av våre rådgivere i dag!

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo