Hopp til innhold

Compello og Visma Acubiz forener krefter for automatisert utgiftshåndtering

I en spennende utvikling innen finansiell teknologi har Visma Acubiz og Compello offisielt kunngjort et strategisk partnerskap.

Partnerskapet integrerer Visma Acubiz' ekspertise innen utgiftshåndtering og automatisering med Compello's avanserte løsninger for fakturahåndtering.

Visma Acubiz er en fintech SaaS-bedrift som tilbyr tjenester for utgiftshåndtering. De spesialiserer seg på løsninger som inkluderer reiserisiko- og produktstyring, momsrefusjon, fakturahåndtering, samt kjørelengdesporing og integrering. Navnet 'Acubiz' kombinerer 'Accurate' og 'Business', som reflekterer deres fokus på nøyaktig styring av forretningsutgifter.

Visma Acubiz og Compello har inngått et spennende strategisk partnerskap, som fremover vil integrere Visma Acubiz' ekspertise innenfor automatisk utgiftshåndtering med Compellos avanserte løsninger for inngående fakturahåndtering.

"Vi er begeistret for å integrere Visma Acubiz' løsninger med våre systemer. Dette partnerskapet vil gi våre kunder en sømløs og forbedret opplevelse med utgiftshåndtering, og maksimere fordelene av det Visma Acubiz tilbyr," sier Torgeir Letting, CEO av Compello.

Dette gir en mer effektiv og strømlinjeformet prosess for administrasjon av forretningsutgifter, og gir våre kunder bedre kontroll, nøyaktighet og innsikt i deres økonomiske operasjoner.

Utgiftshåndtering har aldri vært enklere

Henrik Malling, administrerende direktør hos Visma Acubiz, legger til:

"Det har alltid vært Acubiz' mål å forenkle og effektivisere prosessen rundt håndtering av utgifter via våre løsninger. På den bakgrunn er vi veldig glade for å ha inngått et strategisk partnerskap med Compello. Med samarbeidet ser vi frem til å kunne tilby enda større verdi til våre kunder, ved å kunne integrere Compellos løsning, som bygger på avansert AI-teknologi, for å håndtere kostnadsfakturaer."

Målet med partneskapet er å sette en ny standard i bransjen for hvordan selskaper håndterer sine økonomiske operasjoner, og signalisere en ny æra av innovasjon og kundeservice i finansiell teknologi.

 

For mer informasjon:

Atle Ådnebergli, Compello
atlea@compello.com
+47 905 84 606

Anders Friis, Visma Acubiz
anders.friis@visma.com
+45 23 39 84 40

Er dette noe for deg?

Ta kontakt med en av våre rådgivere i dag