Jump to content

Viktige endringer i vår fakturadistribusjonsløsning

Teknologien er i konstant endring, og vi er intet unntak!

Visma-konsernet, som omfatter både Compello AS og Visma Amili AS (tidligere kjent som Visma Financial Solutions AS), har en spennende visjon om å styrke sin posisjon som den fremste leverandøren av helhetlige løsninger for alt fra fakturadistribusjon til betaling i Norge.

Som en del av den spennende reisen, vil det skje noen endringer framover.

Fra og med 1. januar 2024 vil våre SEND, RECEIVE og EDI tjenester bli overført og administrert av Visma Amili AS.

Compello AS vil fokusere på å forsterke og forbedre vår fakturahåndteringstjeneste - PROCESS.  Visma Amili AS bidrar som en verdifull underleverandør i denne prosessen med løsninger og kompetanse innenfor aksesspunkt og fakturamottak.

Dette strategiske skiftet vil muliggjøre en dypere spesialisering og optimalisering av Compellos tilbud i dag, og sikrer at du som kunde får den beste løsningen for fakturahåndtering i bransjen nå, og i framtiden.

“Dette skiftet vil gi våre kunder enda bedre fordeler, samtidig som det gjør vårt fokus skarpere på å levere førsteklasses fakturahåndteringstjenester.”

Torgeir Letting, CEO i Compello.

Hva dette betyr for deg?

Selv om noe er nytt, er det meste som før.

Folkene og tjenestene forblir det samme, det er kun det administrative som endrer seg.

SEND, RECEIVE og EDI:

Alle kundeforhold knyttet til Compello SEND, RECEIVE og EDI vil bli administrert og håndtert av Visma Amili AS fra 01.01.2024. Dette vil si at alle fakturaer for denne tjenesten vil bli sendt fra Visma Amili AS, registrert under organisasjonsnummer 984 842 252.

PROCESS:

Det vil ikke bli noen endringer her. Tjenesten håndteres og støttes av Compello AS som før.

Selv om det er endringer i administrasjonen, er det viktig å merke seg at kvaliteten på Compello SEND forblir uendret. Du kan fortsatt forvente samme høye nivå av support, utvikling og de samme dedikerte kontaktpersonene.

Visma Amili AS

Visma Amili AS har alltid vært i forkant når det gjelder innovasjon innen fakturadistribusjon, kredittstyring og betalingsoppfølging. Gjennom denne omleggingen er vi trygge på at Compello SEND og EDI-kunder vil oppleve en utvidet portefølje av ledende tjenester som er skreddersydd for å møte fremtidens behov.

“Vi skal lede an og utgjøre en forskjell i denne bransjen.”

Lene Myklebust, CEO i Amili AS.

Vi i Compello vil fortsette vårt fokus på å videreutvikle vår fakturahåndteringsstjeneste, slik at du som kunde vil dra nytte av de endeløse fordelene av automatisert fakturaflyt i årene som kommer.


Vi ser fram til å ta ta fatt på denne reisen, og å kunne gi deg som kunde de beste tjenestene gjennom automasjon, innovasjon og 

Har du spørsmål?

Send oss gjerne en e-post eller kontakt din kundekontakt.

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo