Jump to content

Slik fungerer referansjekk av faktura

Effektiv håndtering av fakturaer er avgjørende for bedrifters økonomiske helse. Tradisjonelt har denne prosessen krevd mye manuelt arbeid og tid. Ved å ta i bruk alle verktøy for automatisering vil du raskt se gevinst.  Referansjesjekk er en av disse funksjonene. Ved å sammenligne forhåndsdefinerte referanser med fakturadata, gir denne løsningen mulighet for økt treffsikkerhet, mindre manuelt arbeid og høyere grad av automatisering.

Hvordan fungerer det? 

Compello søker gjennom hele datagrunnlaget for å raskt identifisere og matche relevante referanser i fakturaen.

Slik fungerer det: 

Compello sammenligner en rekke referanser med teksten på fakturaen. Referansene kan variere, for eksempel PO-nummer, prosjektnummer, ansattes navn eller nummer, avdelingsnavn, leveringssted, registreringsnummer på bil, telefonnummer, måler-ID eller andre identifikatorer som knytter data til en verdi. 

Ved å søke gjennom hele datagrunnlaget kan Compello raskt identifisere og matche relevante referanser i fakturadataene.

“Trenger du en regel på chassie nummeret på firmabilen opp mot et prosjekt, eller at telefonnummeret på en faktura skal leses og styres mot en aktivitet så er dette mulig å sette opp som kilder.”  Håkon Lileng, Rådgiver i Compello

Det skal være fleksibelt

Compello Referansesjekk er en svært fleksibel løsning som gir kundene full kontroll over referanseverdiene. Disse verdiene kan enkelt overføres direkte fra Compello/ERP-systemet eller andre datagrunnlag som kunden foretrekker. 

Enten det er Compello/ERP eller et tredjeparts system som et HRM-system, kan referanseverdiene vedlikeholdes på en praktisk måte.

Automatisering sparer tid

Dette betyr at hvis Compello gjenkjenner en referanse, kan fakturaen sendes automatisk videre i flyten basert på denne referansen. Dette gjør at fakturahåndteringen blir enklere, raskere og mindre tidkrevende. Alternativt kan man opprette regelsett mellom referansen og godkjenneren manuelt. 

Ved å ta i bruk referansesjekk får du muligheten til å tilpasse løsningen etter deres spesifikke behov og arbeidsflyt.

Klar for en prat?

Er du usikker på om vi passer akkurat dine behov? Avtal en uforpliktende prat med en av våre rådgivere.

 

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo