Jump to content

GHG AS gruser tungvinn fakturahåndtering

Familiebedriften Gunnar Holth Grusforretning AS er den ledende stein- og grus bedriften i landet. De har sitt administrative hovedkontor liggende på Kongsvinger, men opererer nasjonalt. 

De satt med tungvinne prosesser rundt fakturahåndtering og lite fleksible løsninger for godkjennere på farten.

Gunnar Holth Grusforretning AS er en spennende kunde. De er en moderne aktør i steinindustrien, vandt til hardt fysisk og manuelt arbeid, og vi er glade for å kunne levere en digital fakturaflyt for å forenkle hverdagen deres.

Håkon Lileng, Senior rådgiver Compello

21319099 116303075717401 4963589890008320115 O

Løsningen til GHG AS ble automatisering av den innkommende fakturaflyten i tillegg til godkjenning og oversikt for arbeideren ute på grustaket.

"Vi ble positivt overrasket over hvor enkelt det var å bytte fra et annet system til Compello. Så langt ser vi at løsningen leverer til forventningene. Det er enkelt å jobbe med flere selskaper samtidig, og en stor fordel for oss er at man kan godkjenne uansett hvor du måtte befinne deg. Med flere enn 20 knuseverk og mange ansatte på farten er akkurat denne funksjonen veldig viktig."

Per Gunnar Dalløkken, GHG AS

Med pukk og grus som hovedvirksomhet tilbyr de et bredt spekter av varer og tjenester til bygg- og anleggsvirksomhet innen betong, asfaltarbeider samt veiutbygging. I 2012 overtok de et uttak Sortland og opererer nå sitt eget, moderne laboratorium hvor de utfører analyser internt og for eksterne aktører.

Gunnar Holth Grusforretning AS har tatt i bruk Compello Process med fakturamottak for å effektivisere fakturaflyten.

 
 

Klar for en prat?

Er du usikker på om vi passer akkurat dine behov? Avtal en uforpliktende prat med en av våre rådgivere.