Jump to content

Ny kobling mellom Compello og House of Control: AI Booster

Compello har nylig inngått et spennende partnerskap med et annet selskap i Visma familien; House of Control. Sammen skal vi tilby enda bedre løsninger innen fakturahåndtering og avtaleadministrasjon. Partnerskapet representerer et kvantesprang for kundenes opplevelse og effektivitet.

Compellos AI Booster

Compellos AI-drevne løsning for fakturahåndtering blir nå enda kraftigere med tilgang til data fra House of Control. Dette gjør det mulig å fange opp enda flere fakturaer og øker effektiviteten i avtaleadministrasjonen.

Skjermbilde 2024-01-18 132042

 

 

"AI er larven som aldri blir mett, og gode data er det beste den vet. Samarbeidet med House of Control åpner døren til et helt nytt univers for våre kunder." Torgeir Letting, Compello.

 

 

Perfekt Match: Fakturahåndtering og Avtaleadministrasjon

Bak hver repeterende faktura ligger en avtale mellom bedriften og leverandøren. Dette partnerskapet mellom fakturahåndtering og avtaleadministrasjon er en perfekt match, ifølge Letting.

«Signerte avtaler utgjør en stor andel av andre driftskostnader hos våre kunder, for eksempel i form av rammeavtaler, lisenser, husleie eller andre faste leveranser. Er fakturaene i henhold til avtalt beløp? Med koblingen mot House of Control får vår AI enkelt svaret. Dette har vi i Compello ventet på, og dette kan kundene glede seg til.» fortsetter Letting.

Fordeler for begge parter

Compellos kunder som tar i bruk House of Controls løsning for avtaleadministrasjon, får bedre svar på om fakturaene stemmer med avtalt beløp. Samtidig får de muligheten til å enklere følge opp og vurdere om de faktisk trenger hver enkelt leveranse.

Dette partnerskapet gir også store fordeler for House of Controls kunder, med sikrere og mer effektiv håndtering av fakturaer knyttet til bedriftens avtaler.

Integrerte arbeidsprosesser

Koblingen mellom avtaleadministrasjon, fakturagodkjenning og kontering i en sømløs prosess betyr både sikrere godkjenning av fakturaer og mer effektive arbeidsprosesser i økonomiavdelingen.

 

Skjermbilde 2024-01-18 132356

«Vår løsning for avtalehåndtering brukes hver dag til å sjekke om fakturerte beløp stemmer overens med hva som er avtalefestet i kontraktene. Det er en one-stop-shop for alle bedriftens avtaler, som sparer både frustrasjon, tid og penger i økonomiavdelingen. Med koblingen mot Compello tar vår løsning for avtalehåndtering et nytt kvantesprang.» sier adm. direktør Lasse Sten i House of Control.

 

Partnerskapet mellom Compello og House of Control markerer begynnelsen på en spennende reise for begge selskaper som en del av Visma-familien.

«Dette er bare begynnelsen på den reisen kundene våre får bli med på nå som vi er blitt en del av Visma-familien, hvor Compello allerede har funnet seg godt til rette. Fremover vil vi tilby kundene stadig nye og mer integrerte løsninger, som dekker en økende del av CFOs og økonomiavdelingens arbeidsprosesser. Dette er ekte synergieffekter for kunden,» sier Sten.

 

Kontakt: 

Torgeir Letting, adm. direktør i Compello, tlf 91 65 55 37, epost torgeir.letting@visma.com

Lasse Sten, adm. direktør i House of Control, tlf 91 88 21 25, epost lasse.sten@visma.com

Klar for en prat?

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en prat om effektivisering.