Jump to content

Derfor er en mobilapp så nyttig for fakturagodkjenning

I en verden hvor digitaliseringen skjer i raskt tempo, er det essensielt med løsninger som effektiviserer arbeidsflyten – og fakturagodkjenning via mobilapp er intet unntak.
Hos Compello forstår vi betydningen av å kombinere fleksibilitet med effektivitet, og vi er stolte av å tilby en løsning som lar deg utføre viktige oppgaver fra hvor som helst, når som helst.

Det finnes utallige grunner for at mobilapp er lurt. Her lister vi opp forventningene!

Vi forventer mobilitet. 

E-post, sosiale medier, værmeldingen, musikken, togbilletter, betaling, banken… Vi utfører stadig flere oppgaver fra mobiltelefonen, og det gjør også noe med forventningene våre. Når en faktura kan godkjennes på PCen, er det stadig færre som ser noen grunn til at vi ikke skal kunne gjøre det samme også på mobilen.

Vi kan mobilitet.

Ikke bare har forventningene til mobilitet økt; mennesker i Norden har også blitt flinke til å ta i bruk apper på mobilen til å løse ulike oppgaver i livet. Når vi løser alle de andre oppgavene så enkelt fra mobiltelefonen, da kjenner vi brukergrensesnittet godt nok til også å håndtere fakturagodkjenning.

Vi trenger mobilitet. 

Nordiske arbeidstakere kjennetegnes av sterk ansvarsfølelse; vi glemmer ikke hvor vi jobber når vi drar fra kontoret. Det betyr at vi gjerne bruker de små ledige stundene på bussen, i en drosje, underveis til eller fra et møte – eller andre ledige øyeblikk – til å sveipe gjennom en faktura, godkjenne og sende den videre.

Verden ligger til rette for mobilitet. 

Om du befinner deg dypt inne i de svenske skoger eller på norske fjell, står det stadig oftere 4G, eller til og med 5G oppe i hjørnet på mobiltelefonen. Det betyr at det knapt finnes begrensninger for hvor du kan eller ikke kan godkjenne en faktura.

Ingen ønsker å være en flaskehals. 

Noen mennesker er mer på farten enn andre, og da er det godt å vite at viktige oppgaver kan løses raskt og enkelt med applikasjoner tilpasset mobile flater. Sånn sett har du «kontoret» med deg i lomma uansett hvor du er.

Det lønner seg direkte for bedriften. 

Å betale regninger i tide er viktig, enten det er for å oppnå avtalte rabatter eller å unngå purregebyrer – og det som verre er.

En digital arbeidsplass er en attraktiv arbeidsplass. 

Når nåværende og ikke minst potensielle medarbeidere både kan og forventer gode, digitale og mobile løsninger, er det grunnleggende «employer branding» å legge til rette for at de får brukt sin digitale kompetanse.

Godkjenning av faktura handler selvsagt om mye mer enn brukergrensesnitt. For bedriften ligger de store gevinstene i økt effektivisering, bedre kontroll og riktigere bokføring. 

Du finner Compello sin innovative app i Google Play og Apple App store.

Vil du vite mer?

Våre løsninger er proppa full av funksjonalitet som effektiviserer hverdagen din. Book en demo og se selv!

 

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo