Spring til indhold

Isola AS optimerer sin økonomiafdeling med Compello

Isola AS optimerer sin økonomiafdeling med Compello
2:41

I dagens teknologiske tidsalder er det vigtigt for virksomheder at omfavne digital transformation for at forblive konkurrencedygtige. Isola AS, som er førende inden for sin branche, er et lysende eksempel på, hvordan den rigtige teknologipartner kan hjælpe med at strømline og forbedre økonomiafdelingens resultater.

Siden grundlæggelsen i 1940 har Isola AS etableret sig som en ledende producent, leverandør og innovatør inden for byggeindustrien i Norge. Isola har specialiseret sig i udvikling og produktion af tag- og fugtisoleringsprodukter, der er designet til at modstå det barske nordiske klima, og virksomheden prioriterer bæredygtighed og miljøvenlige løsninger for at beskytte bygninger og bevare miljøet for fremtidige generationer.

XwDBPdDh5pQRMvibbj2Qjbury

Tid er penge, også for Isola AS, og med en stigende succes siden starten i 1940 er strømlining vigtig for en så stor virksomhed. Isola AS har tænkt på effektivitet lige fra starten og har været Compello-kunde siden 2007! Sammen har vi været igennem flere teknologiske fremskridt, senest cloud-rejsen.

Gro Andorsen har haft en lang karriere i økonomiafdelingen og arbejdede hos Isola AS i flere år. Hun savner ikke at gå tilbage til papirfakturaer og scanning! "Vi har været loyale brugere af Compello siden 2007, fra dengang det blev installeret lokalt hos os til nu i skyen. Overgangen var ret stor, men det har altid fungeret godt! På trods af de mange systemer, vi skal forholde os til, er det Compello, der får færrest klager!"

Stor mængde fakturaer

Med Aspect 4 som ERP-system og Compello Process til fakturaflow effektiviserer de håndteringen af den store mængde på over 20.000 norske og udenlandske fakturaer om året. Før Compello kom ind i økonomiafdelingen, var denne proces tidskrævende, uoverskuelig og fejlbehæftet. Nu har Isola AS automatiseret mere end 50 procent af processerne, hvilket har frigjort værdifuld tid og ressourcer, som kan bruges på andre opgaver.

De producerer ikke kun tag- og fugtisoleringsprodukter til det globale marked, nogle af dem er også ivrige isbadere! Hver uge går den (hårdeste) flok en kort tur ned til vandet og renser hovedet og helbredet med et frisk bad.

Bilde fra PD-Stine ThonDe muntre isbadere! Foto: Porsgrunn Dagblad/ Stine Thon

Men overgangen til cloud-baserede løsninger handler ikke kun om automatisering; det handler også om tilgængelighed, fleksibilitet og sikkerhed. Ved at flytte sine økonomisystemer til skyen har Isola AS opnået øget tilgængelighed og skalerbarhed, samtidig med at risikoen for datafejl og -tab er blevet reduceret.

Mindre arbejde med fakturahåndtering, mere tid til isbadning!

 

Vil du vide mere?

Kig på vores 2 minutters demo.

 

Bare én ting før du går!

Brug 2 minutter og se, hvor nemt du kan spare din virksomhed tid og penge med Compello.

Start demo