Jump to content

Isola AS optimaliserer økonomiavdelingen med Compello

Isola AS optimaliserer økonomiavdelingen med Compello
2:41

I dagens teknologiske tid er det viktig for bedrifter å omfavne digital transformasjon for å holde seg konkurransedyktige. Isola AS, en ledende aktør innen sin bransje, er et strålende eksempel på hvordan riktig teknologipartner kan hjelpe med å effektivisere og forbedre økonomiavdelingens ytelse.

Du har helt sikkert hørt om Isola AS, en kjent produsent, leverandør og innovatør innen byggeindustrien i Norge siden etableringen i 1940. Selskapet spesialiserer seg på utvikling og produksjon av tak- og fuktsikringsprodukter som er designet for å tåle det tøffe, nordiske klimaet.  Isola prioriterer bærekraft og miljøvennlige løsninger for å beskytte bygninger og bevare miljøet for fremtidige generasjoner.

XwDBPdDh5pQRMvibbj2Qjbury

Tid er penger, også for Isola AS, og med en økende suksess siden starten i 1940 er effektivisering viktig for en så stor bedrift. Isola AS har tenkt effektivisering fra start, og har vært kunde av Compello helt siden 2007! Sammen har vi vært gjennom flere teknologiske fremskritt, den seneste skyreisen.

Gro Andorsen har hatt en lang karriere i økonomiavdelingen, og jobbet hos Isola AS i flere år. Hun savner ikke tilbake til papirfakturaer og scanning! “Siden 2007 har vi vært lojale brukere av Compello, fra den tiden da det var lokalt installert hos oss til nå i skyen. Overgangen var jo ganske stor, men det har alltid fungert bra! Til tross for mange systemer å forholde oss til, får Compello minst klager!”

Stort fakturavolum

Med Aspect 4 som ERP system og Compello Process på fakturaflyt effektiviserer de håndteringen av det store fakturavolumet på over 20 000 norske og utenlandske fakturaer årlig. Før Compello kom inn i økonomiavdelingen, var denne prosessen tidkrevende, uoversiktlig og kunne være utsatt for feil. Nå har Isola AS fått automatisert over 50% av prosessene, noe som har frigjort verdifull tid og ressurser som kan brukes på mer andre oppgaver.

Ikke bare produserer de tak- og fuktsikringsprodukter for det globale markedet, noen av de er også ivrige isbadere! Hver uke tar (den tøffeste) gjengen en kort spasertur ned til vannet og klarner hodet og helse med et friskt bad.

Bilde fra PD-Stine ThonDen blide isbadegjengen! Foto: Porsgrunn Dagblad/ Stine Thon

Men overgangen til skybaserte løsninger handler ikke bare om automatisering; det handler også om tilgjengelighet, fleksibilitet og sikkerhet. Ved å flytte sine økonomiske systemer til skyen har Isola AS oppnådd økt tilgjengelighet og skalerbarhet, samtidig som de har redusert risikoen for datafeil og tap.

Mindre jobb med fakturahåndtering, mer tid til isbading!

 

Vil du vite mer?

En av våre rådgivere viser deg hva som kan automatiseres.

 

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo