Jump to content

Hva er multiklient?

Hva er multiklient?
1:21

Hva er multiklient?

Multiklient er en funksjon som lar brukere håndtere flere klienter eller kunder innenfor samme system eller applikasjon. Dette betyr at en regnskapsfører, regnskapsbyrå eller en organisasjon kan håndtere fakturaer, betalinger, og andre regnskapsoppgaver for flere ulike klienter eller selskaper samtidig, uten å måtte logge inn og ut av separate kontoer eller bruke ulike systemer for hver klient.

Multiklientfunksjonaliteten gjør det enklere å holde oversikten og effektivisere arbeidet med flere klienter, ved å bruke en og samme løsning for administrasjon og behandling.

Fordeler med multiklient: 

  • Ingen flere separate innlogginger for hvert enkelt selskap. Med bare noen få klikk, får du en helhetlig oversikt og kan jobbe med alle dine klienter samtidig. 
  • Spar tid! Dette er ikke bare en tidsbesparelse, men også en strategi for å unngå risikoen for feil og ineffektivitet. 
  • Økt kontroll på tvers av klienter: Med Compellos multiklient-løsning, er det enklere enn noensinne å ha full kontroll over de forskjellige klientene og selskapene du håndterer.
  • Rapporter: Du kan enkelt ta ut rapporter på tvers av selskap. 
  • Multiedit: Flere bilag som skal behandles likt? Med multiedit kan du merke flere bilag og håndtere bilagene uavhengig av klient, med et enkelt tastetrykk.

 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om multiklient eller en av de andre funksjonene vi tilbyr? Ta kontakt for en uforpliktende prat.