Jump to content

Hellefoss Book Paper AS: Automatisert fakturaflyt for internasjonal suksess

Hellefoss Book Paper AS er en ledende aktør i papirindustrien, kjent for sin betydelige suksess både økonomisk og globalt. Med mer enn 60 % av produktene som eksporteres til Europa, har selskapet et solid fotfeste som en markant leverandør på verdensmarkedet. Med et stort nettverk av kunder og leverandører både nasjonalt og internasjonalt, var det avgjørende for Hellefoss Book Paper AS å finne en fakturaflytløsning som kunne tilfredsstille deres behov for effektiv håndtering av inngående EHF-fakturaer.

Hellefoss Book Paper AS har siden 2017 brukt Compello for å effektivisere økonomiavdelingen og fakturahåndteringen, og oppnår store gevinster med automatiseringsgrad på over 90% på flere prosesser i fakturahåndteringen. Valutakode, KID, fakturanummer og forfallsdato er så og si automatisert bort med Compello! 

"Hellefoss Book Paper AS er virkelig på ballen når det gjelder effektivitet. De tar i bruk det nyeste av teknologi for å håndtere EHF-fakturaer både stilig og nøyaktig. Det er en spennende tid i Compello og teknologibransjen generelt, og jeg ser frem til å fortsette å bidra til å forenkle hverdagen til Hellefoss Book Paper AS ytterligere."

Sondre Beck Solberg, Customer Success Manager i Compello.

Lite papir inn = høy grad av automatisering

Med et stort nettverk av kunder og leverandører i utlandet har nettopp håndteringen av utenlandske faktura vært viktig for å effektivisere økonomiavdelingen.

Ved å bruke Compello har Hellefoss Book Paper AS klart å redusere manuelle feil og vesentlig forbedre behandlingstiden for utenlandske fakturaer.

De aller fleste fakturakilder, språk og format kan tolkes med stor nøyaktighet. 

"Compello er brukervennlig og enkelt, og har hjulpet oss på økonomi med fakturaflyt! Vi er svært fornøyd!” Donald Mac Kenzie, Hellefoss Book Paper AS. 

Hellefoss Book Paper AS sin suksess viser hvordan smart teknologi og internasjonal vekst kan drive fremgang i det globale markedet.


Har du utfordringer med utenlandske fakturaer eller nysgjerrig på hva som kan automatiseres i din økonomiavdeling? 

Vil du vite mer?

En av våre rådgivere viser deg hva som kan automatiseres.