Hopp til innhold

Fram Eiendom bygger bærekraftige byer og økonomiavdeling

Fram Eiendom er en ledende eiendomsutvikler som fokuserer på å skape en positiv innvirkning på lokalsamfunnet gjennom sin langsiktige, kvalitetsbevisste og bærekraftige tilnærming til eiendomsutvikling. Deres prosjekter har bidratt til å skape en merkbar forskjell og de er anerkjent som en viktig aktør i utviklingen av byen.

Selskapets filosofi er enkel: utvikling handler ikke bare om å tjene penger, men også om å bidra til et positivt lokalsamfunn og skape verdier som varer.

"Det har vært en sann glede å samarbeide med Fram Eiendom i løpet av de siste årene. Deres engasjement og tillit til vår tjeneste har vært en avgjørende faktor for vår felles suksess. Vi setter pris på deres konstruktive tilbakemeldinger og kontinuerlige støtte, og ser frem til å fortsette å jobbe sammen for å automatisere fakturaflyten"

Sondre Beck Solberg, Customer Success Manager Compello

fram eiendom drammensveien kontor

Med nesten en halv million kvm i eiendomsmasse og over 60 eiendommer er det naturligvis mange bilag og holde styr på. I tillegg til en stor eiendoms- og bilagsmengde har de en selskapsstruktur bestående av 4 konsernselskaper og over 136 selskaper i Compello. Her får de enkelt oversikt over alle selskapene på en og samme innlogging, samt en enorm tidsbesparelse på mange av oppgavene de må håndtere daglig.

 

“Ved å automatisere og digitalisere rutineoppgavene frigjør vi tid og ressurser som kan brukes på å utforske nye ideer, forbedre eksisterende systemer og videreutvikle Fram Eiendoms visjon. Med fokus på innovasjon og verdiskapning vil vi fortsette å vokse og utvikle oss som et ledende selskap innen eiendomsutvikling.”  Nina Corneliussen, CFO Fram Eiendom AS.

Til felles er vi begge opptatt av bærekraft og miljø. Fram Eiendoms prosjekter er preget av en unik evne til å forstå lokale behov og å finne innovative løsninger som bidrar til å utvikle byen på en positiv måte. Samtidig som de ivaretar, vedlikeholder og fokuserer på bærekraft i alle ledd. De skaper varige verdier!

Med digitalisert fakturaflyt sparer de også miljøet på å oppfordre sine underleverandører til å sende bilag på EHF, unngår unødvendig papirhåndtering og styrer arkivet i skyen. 

Har du en utfordrende og interessant selskapsstruktur? Med Compello kan du enkelt holde kontroll på flere klienter på samme innlogging.

Nysgjerrig?

Vi viser deg hvordan du enkelt kan jobbe med flere selskaper samtidig.