Hopp til innhold

SEND - fakturaløsningen som lar deg levere sømløst i flere kanaler

Lowell viser til at i dag må omtrent 1 av 10 fakturaer purres på av norske bedrifter. De viser videre til at det gjennomsnittlig tar nordmenn 18 dager å betale en papirfaktura. Med vår løsning, Compello SEND, ser vi riktignok at resultatet er en effektiv distribusjon og fornøyde kunder som betaler i tide.

Så, hva er egentlig... 

... Compello SEND?

Compello SEND er en skybasert tjeneste som automatisk distribuerer fakturaer til dine prefererte kanaler. Med gode løsninger for analyse og rapportering kan du enkelt finne hvilke kanaler som viser seg å være mest effektive, og på den måten øke innbetalinger til rett tid og minimere risiko for purringer og inkasso. 

Dette gir din økonomiavdeling en effektiv og hurtig distribusjon, som igjen vil bidra til bedre likviditet i virksomheten din.

 

Forbrukerne henger med i tiden og er blitt mer mobile

En forbruker i dag er ikke det samme som en forbruker var for ti år siden. Vi bærer for eksempel med oss mobiltelefonen overalt, og den har med tiden fått lov til å ta stor plass i hverdagen vår. Vi sørger alltid for at den har batteri og for mange kan det være et skrekkscenario dersom de ser at batteriprosenten viser rødt. I tillegg er det sjelden den er stort lenger unna enn en radius på noen meter.

Forbrukerne blir parallelt med denne utviklingen stadig mer krevende. Gode kundeopplevelser blir derfor mer og mer viktig for å kunne være konkurransedyktig. Med Compello SENDs multikanal-distribusjon, kan du enkelt henge med i tiden og treffe kundene i deres foretrukne kanaler.

Du er nødt til å møte kunden der de ønsker det

Er vi virkelig så knyttet til mobiltelefonene våre, og hvor effektiv er den som en kommunikasjonskanal? For å fiske frem litt statistikk: SMS har en åpningsrate på hele 98 %, sammenlignet med 20 % for e-post. Studier viser i tillegg til at det tar en person i snitt ca. 90 sekunder å svare på en SMS. Når det kommer til e-post må du dessverre være villig til å smøre deg litt ekstra med tålmodighet – her tar det i gjennomsnitt 90 minutter før du kan forvente deg et svar i innboksen din.

Det at vi stadig blir mer knyttet til våre mobiler er derfor direkte knyttet til at vi er mer mottakelig for kommunikasjon. 95 % av all SMS blir lest innen tre minutter. I tillegg foretrekker faktisk 75 % av oss å få et tilbud på SMS. Noe som gir stort potensiale for blant annet mersalg innenfor din tjenesteportefølje.

Som vi innledningsvis nevnte er snittet for å betale en papirfaktura på rundt 18 dager. Får vi faktura på SMS reduseres dette tallet til 45 minutter.

Med Compello SEND kan du enkelt selv prioritere hvilke fakturakanaler du ønsker å benytte til dine kunder – noe som ikke bare vil kunne redusere tiden det tar før betalingene kommer inn, det sørger også for at kundene får en mer sømløs kundeopplevelse og mottar faktura på den måten de selv foretrekker.

En skalerbar og skybasert multikanal-løsning

Med en løsning som bygger på multikanal-distribusjon kan din organisasjon tilby flere sett med distribusjonskanaler. Det betyr at du kan distribuere fakturaer i den kanalen du føler er mest kostandseffektiv og samtidig møte dine kunders preferanser.

Løsningen vår er skalerbar, og skreddersydd for å passe til alle bransjer, enten du fakturerer mot private bedrifter eller offentlig sektor. Med Compello SEND vil du i tillegg alltid være sikker på at din faktura kommer frem til mottaker.

I disse kanalene kan du nå dine kunder med Compello SEND


Til privatpersoner (B2C):

  • eFaktura i nettbank
  • AvtaleGiro
  • Vipps
  • Digipost (PDF-faktura)
  • SMS
  • E-post (PDF-faktura)
  • Fysiske fakturaer (print)

Til organisasjoner (B2B):

  • Aksesspunkt (EHF)
  • E-post (PDF-faktura)
  • Fysiske fakturaer (print)

Til offentlige virksomheter (B2G):

Etter april 2019 startet offentlige virksomheter å kreve at alle fakturaer skal sendes på EHF. Compello SEND gjør det enkelt for deg å møte disse kravene slik at du skal kunne sende og motta EHF-fakturaer, uten at dette krever noe ekstra fra deg som kunde.

Full kontroll med Compello SEND

Med distribusjon i flere kanaler og x-antall fakturaer som sendes ut, kan det fort blir vanskelig å sikre deg en god oversikt over alt som går ut til dine kunder og samarbeidspartnere. Dette har vi tatt høyde for i Compello SEND.

Våre løsninger er laget for å gi deg komplett oversikt over alle distribuerte fakturaer. Med SEND vil du i tillegg kunne sette opp dags- og månedsrapporter på alt som er produsert for kundene dine, på en intuitiv måte.

Klar for en prat?

Er du usikker på om vi passer akkurat dine behov? Avtal en uforpliktende prat med en av våre rådgivere.