Jump to content

Aprila bank får superkrefter med Compello

Med en voksende suksess opplevde Aprila Bank behovet for å automatisere sin fakturahåndteringsprosess. De ønsket en løsning som ikke bare ville effektivisere prosessen, men også gi dem økt innsikt og kontroll over økonomiske data. 

Med Navision som ERP system og Xacct Accounting som regnskapspartner kom de fram til at Compello ville dekke deres automatiseringsbehov.

Bedriftsbanken Aprila Bank ble startet i 2017 med et mål: gjøre det enklere for små og mellomstore bedrifter å få finansiering. Aprila Bank tilbyr bedriftslån og kassekreditt til små og mellomstore bedrifter og fokuserer på enkle og digitale løsninger.

Med egenutviklet innovativ teknologi jobber de hver dag for å nå effektivt frem til små og mellomstore bedrifter, og var først i verden med å tilby finansiering inne i regnskapssystemene bedriftene allerede bruker.

De har gjort langvarige, tunge prosesser enklere og mye mer tilgjengelig enn de noensinne har vært. 

aprilabank2

"Å støtte opp under en kunde som Aprila Bank er av stor betydning for oss. Vi er mektig imponert over hva de har oppnådd så langt, og ser med stor spenning frem til å være en del av deres fortsatte vekst og å se deres visjon blomstre."

Atle Ådnebergli, Head of Sales, Compello

Med over 7200 kunder og stadig voksende kundebase kan Aprila Bank beholde kontroll og innsikt ved hjelp av minimal manuell inngripen rundt den inngående fakturahåndteringen ved hjelp av Compello sin innovative teknologi.

Brukervennlig og enkelt fra start!

Etter å ha brukt regnskapspartneren Xacct Accounting til å håndtere fakturaflyten i Compello, har de nå tatt over arbeidet selv. 

Med Hanne Moen Ørneberg på laget tok de over arbeidet i Compello i begynnelsen av 2023. Uten omfattende opplæring satte hun seg raskt inn i funksjonaliteten og fremhever Compello som brukervennlig og intuitiv programvare.

“Compello er overraskende enkelt og bruke og oversiktlig. Jeg sparer mye tid på de repetitive fakturaene og det er enkelt å sette regler og forstå programvaren!” 

Hanne Moen Ørneberg, regnskapsfører i Aprila Bank AS.

For en dynamisk og voksende bedrift som Aprila Bank, er Compello den ideelle løsningen. En av de største fordelene med toppmoderne skytjeneste er nettopp evnen til å kunne skaleres. Systemet er ikke bare robust og effektivt, men det vokser sammen med bedriften.

Dette sikrer at Aprila Bank alltid har tilgang til ressursene de trenger, uavhengig av deres ekspanderende behov.

 

Vi gleder oss til å følge reisen videre Aprila!

Klar for en enklere hverdag?

Avtal en uforpliktende prat med en av våre rådgivere her.