Hopp til innhold

13 grunner for skybasert fakturering

Fremtidens fakturering er her allerede, og den er skybasert. Vi gir deg 13 gode grunner til å velge fakturering fra skyen. De handler om selve faktureringsprosessen, menneskene som skal bruke plattformen, skyens unike egenskaper, innovasjonstakt og forbedret sikkerhet.

1. Bedre fakturering

Nå kunden i den betalingskanalen de ønsker – raskere, med færre feil. Dette legger til rette for bedre likviditet.

2. Enklere fakturering

Dere sender fakturafilene til vårt system som tar seg av resten, og kan etter dette fokusere ressursene på andre oppgaver.

 

3. Fleksibilitet for bruker

Dine medarbeidere jobber fra hvor som helst, på hvilken plattform som helst og når som helst. Medarbeiderne blir uavhengige av kontor og tilgang på server. Alt som trengs er nettilgang.

4. En bedre brukeropplevelse

Skybasert fakturering gir blant annet bedre tilgjengelighet og økt driftssikkerhet. Driftsavbrudd går ned.

5. Support

Våre gode hjelpere kjenner Compellos systemer inn og ut. Likevel, når vi sitter på en annen lokasjon og i et annet IT-miljø enn kunden, er det ikke sikkert at ting fungerer på nøyaktig samme måte. Dette er per definisjon et ikke-eksisterende problem når bedriften velger et skybasert fakturasystem; da er vi i samme miljø hele tiden.

Vår dyktige supportavdeling sitter på hovedkontoret på Skøyen og jobber tett med alle avdelinger i selskapet for og få løst saker og utfordringer raskest mulig.

dyktigsupport

6. Oppetid/tilgjengelighet

Skytjenester har en oppetid som de aller fleste lokale servere bare kan drømme om. Tilgang til vårt fakturasystem som en skytjeneste frigjør de ansatte i økonomiavdelingen. Kolleger jobber parallelt og samarbeider på tvers av kontorer, byer og land. Systemet er tilgjengelig 24/7 via nett slik at en selv velger når oppgavene skal fullføres.

7. Ytelse

Fakturering går i bølger. Kjøres fakturering på bedriftens egen server, må dere ha serverkraft til å håndtere alle toppene. Men, i 95 prosent av tiden benyttes ikke kapasiteten. Med skybasert fakturering forsvinner denne problemstillingen helt.

8. Skalering

Dette poenget er sterkt beslektet med forrige, men i stedet for periodiske svingninger, handler det om økte behov for voksende bedrifter. Med skybasert fakturahåndtering kan du langt smidigere gå fra liten til stor bedrift.

9. Oppdatering

Som et moderne SaaS selskap oppdaterer vi ett sted én gang. Straks har alle brukere hos alle kunder tilgang til siste oppdatering. Systemoppdateringer på løsninger som ikke er sky-baserte er ofte omfattende, må planlegges lenge i forkant og det må bestilles tid hos IT-avdelingen. Da blir støttesystemer ofte nedprioritert.

10. Innovasjonstakt


Det ene er at når man har en felles skyplattform som mange utvikler, så er det lett å gjøre raske oppdateringer. Vi trenger ikke forholde oss til flere hundre kunder med oppdateringer hver for seg. Vi trenger ikke vedlikeholde mange versjoner. Alt rulles ut samtidig til alle kunder. Det gir økt innovasjonstakt.

11. Digitalt renommé

Fakturering er kommunikasjon – og kunden vil ønske å kjøpe fra de digitalt kapable. Dette kan inkludere automatisk tilpasning av innhold i fakturaen.

12. Lagring

Skyen gir både sikrere og mer økonomisk lagring enn egne servere. Velg en leverandør som håndterer lovkrav med tanke på oppbevaringstid og makulering.

13. Sikkerhet

Datainnbrudd i servere skjer hver dag, mens de ledende skytjenestene ikke har innbrudd å snakke om. I tillegg til å forebygge kriminalitet, tilbyr skybasert fakturering også økt sikkerhet for lagring av data.


 

Klar for en prat?

Vi tar gjerne en prat med deg om hva som passer din bedrift best.